Ticketverkoop is gestart!

Tickets kunnen besteld worden via onderstaande link. We voorzien echter ook een ‘live’ ticketverkoop op zaterdag 21 september van 10.00 tot 12.00 in de inkom van het Gildhof Tielt

Een ticket kost 15 euro, een kinderticket (ONDER de 12 jaar op moment van voorstelling) is 7 euro. We schatten dat de minimum kijkleeftijd rond de 6 jaar is, naar aanleiding van duur en onderwerp musical. Natuurlijk schat elk in wat zijn kind aankan.

Vanuit Musicalkids willen we graag iedereen de kans geven om aan cultuur te doen. Hiervoor houden we de ticketprijs laag. Omwille van de gestegen kosten, moesten we onze ticketprijs iets verhogen. In samenwerking met Welzijn Tielt is er een voordeeltarief voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Zij kunnen contact opnemen met Welzijn Tielt (via welzijn@tielt.be). Voor mensen die in aanmerking komen zijn er tickets van 5 euro.

De voorstelling duurt ongeveer 2:30, met inbegrip van pauze.

Tickets reserveren en betalen kan via onderstaande link (groepsfoto). Gelieve het google Form in te vullen en vervolgens de tickets te betalen via overschrijving. De tickets worden gereserveerd volgens tijdsstempel van betaling! Pas na betaling worden ze dus gereserveerd.

Bij de vraag/mededeling mogen jullie noteren indien jullie:

  • graag vooraan zitten. Er zijn nog enkele plaatsen vooraan vrij, voor mensen die minder mobiel zijn of een minder goed zicht hebben. Deze plaatsen, rij A, zijn bereikbaar zonder enige trappen te doen. (Bij voorstelling 2, zaterdagnamiddag, zijn er enkel nog plaatsen op rij B (dus 1 klein trapje).)
  • samen willen zitten bij iemand die ook tickets bestelde. Dit kan natuurlijk enkel als jullie rond dezelfde tijd tickets bestellen (en allen bij de opmerking noteren bij wie jullie willen zitten).
  • andere opmerkingen op specifieke vragen.

Ten laatste een week na betaling krijgt u de tickets via mail opgestuurd.

Opmerking! Bekijk uw spam of ongewenste mails indien u na een grote week de mail met tickets nog niet in uw inbox vond! Vermoedelijk zult u ze daar vinden. Toch niet ontvangen of niet zeker? Laat gerust iets weten via: info@musicalkids.be

Tot 4, 5 of 6 oktober! We hebben er zin in… en weten dat jullie zullen genieten!